Adverteren

Adverteren op SpukuTori.sr: Bereik Paranormaal Geïnteresseerde Doelgroep

SpukuTori.sr is een bloeiende online bestemming voor liefhebbers van paranormale verhalen en mystiek. Maandelijks verwelkomen we maar liefst 49.000 bezoekers die gefascineerd zijn door het bovennatuurlijke. Als u uw producten of diensten wilt presenteren aan een specifiek publiek van paranormale enthousiastelingen, bieden wij u de perfecte gelegenheid om te adverteren.

Waarom Adverteren bij Ons?

Met dagelijkse bezoeken van gemiddeld 5.000 paranormaal geïnteresseerde lezers en een groeiend aantal bezoekers, biedt SpukuTori.sr een uniek platform om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij bestaan al 9 jaren als uniek paranormaal platform sinds 2014, en daarom bieden we adverteertarieven die betaalbaar zijn voor zowel grote als kleine bedrijven. Profiteer nu van onze lage tarieven en maak uw merk zichtbaar voor onze betrokken gemeenschap.

Onze Voordelige Adverteermogelijkheden

U heeft de keuze uit verschillende advertentieopties die bij uw behoeften passen:

A. Rechterkolom, Eerste Positie: Uw advertentie verschijnt bovenaan, met ononderbroken zichtbaarheid op zowel onze hoofdpagina als subpagina’s. U kunt kiezen voor animatie in uw advertentie. Afmetingen: 300 pixels breed x 250 pixels hoog. Maandtarief: US$ 150,-.

B. Rechterkolom, Niet op Eerste Positie: Uw advertentie wordt onderaan de rechterkolom weergegeven op onze hoofdpagina en subpagina’s, met of zonder animatie. Afmetingen: 300 pixels breed x 250 pixels hoog. Maandtarief: US$ 75,-.

C. Bovenkant van de Website (Smartphone Modus): Plaats uw hoofdbanner bovenaan onze hoofdpagina in de smartphone-modus, met ononderbroken zichtbaarheid. U kunt kiezen voor animatie in uw banner. Afmetingen: 680 pixels breed x 100 pixels hoog. Maandtarief: US$ 250,-.

Ontwikkeling van Advertentiemateriaal

Indien gewenst, verzorgen wij ook uw advertentiemateriaal op basis van de door u verstrekte content. We brengen kosten in rekening voor het produceren van advertentiemateriaal. Het enige dat we nodig hebben zijn hoogwaardige afbeeldingen en de juiste tekst die u wilt gebruiken om uw boodschap over te brengen.

Neem Contact op voor Meer Informatie

Voor meer informatie over adverteren bij SpukuTori.sr kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. We staan klaar om u te helpen uw merk te promoten onder ons toegewijde publiek van paranormale liefhebbers.

Met vriendelijke groet,

Adverteren Spuku Tori E-mail: [email protected]

Scroll naar boven