Mijn Kindertijd in het Bos: Een Paranormale Ervaring Die Ik Nooit Ben Vergeten

Ik schreef in een eerder verhaal dat we midden in het bos woonden, ver verwijderd van de hoofdweg. Ik was helemaal weg van het bos en nogal mensenschuw. Als er bezoek kwam, vluchtte ik altijd het bos in. Mijn moeder had mij wel nadrukkelijk gewaarschuwd tot hoever ik het bos in kon gaan, en daar hield ik mij aan. Het waarom achter deze waarschuwing, was ik als kind toen niet echt geïnteresseerd. Zolang ik me maar hield aan de regels van mijn moeder.

Bron Foto: Spuku Tori OpenArt
Bron Foto: Spuku Tori OpenArt

Weet je, vroeger werden zaken niet met kinderen besproken. Af en toe kon je wel wat opvangen. Ik begon te merken dat er vaker over mijn zusje werd gesproken. Dit, omdat ze heel vaak ziek was. De verklaringen waren mij toen te vreemd voor de oren om te snappen waarover men het precies had. Maar het was duidelijk dat men de verklaring zocht op het geestelijk vlak.

Ik was 5 jaar oud toen ik op een avond me zo raar voelde en vreselijk dwong en mijn wil door drukte. Ik wilde absoluut niet in de slaapkamer slapen, maar vóór de deur van de slaapkamer, in de woonkamer dus, maar dan vlak voor de slaapkamerdeur. Mijn moeder wist al dat ik paranormaal begaafd was, en ze gaf toe aan mijn wens. Al gauw had ze een matras voor me opgemaakt met beddengoed en een kussen.Ik heb 2 nachten rustig geslapen voor die deur. Op de derde nacht kreeg ik een nachtmerrie die zo echt leek en aanvoelde dat ik het uitschreeuwde van bloedstollende angst. Ik werd in de nachtmerrie aangevallen door een grote zwarte stier met rode ogen. Het beest bleef mij bewerken met zijn horens, terwijl ik probeerde mezelf te beschermen. Ik voelde me ziels alleen omdat niemand mij kon horen. Op een gegeven moment schreeuwde ik het uit met alle kracht die ik had en hoorde opeens mijn gegil in mijn eigen oren, totdat mijn moeder kwam om me wakker te maken. “‘t Is maar een droom,” zei ze, terwijl ze mij weer in de slaapkamer legde. Mijn moeder, die blijkbaar ook gevoelig is voor het paranormale, had alles begrepen.

De volgende ochtend kreeg ik te horen wat er was gebeurd toen ik de volwassenen hoorde praten. Het voorval was vreemd. Dit is wat werd verteld: “Toen ik voor de slaapkamerdeur sliep, viel de stier die mij aan, omdat ik in de weg lag. Het was een takru sani, die namelijk mijn zusje wilde. Vandaar dat het mij aanviel. Nadat mijn moeder me toen weer in de slaapkamer had gebracht nadat ik was aangevallen, viel ik weer in slaap, maar toen was er toegang naar mijn zusje dus weer open. Het ding dat nu in de kamer was, riep mijn zusje bij naam met de stem van mijn moeder. Mijn zusje werd wakker, maar kon het ding niet zien, maar dacht dat mijn moeder haar van buiten het huis riep.Wat heel raar was, was dat mijn zusje naar buiten kon gaan, ondanks dat de deur op slot zat. Het was onmogelijk voor ons als kinderen om de grendel die aan de bovenkant van de woonkamerdeur zat, open te maken. Zelfs met een stoel kon ik er niet bij, laat staan mijn zusje.

Anyway, die deur stond open en mijn zusje van 3 jaar liep naar buiten, roepend om mijn moeder. Het ding bleef mijn zusje’s naam roepen met de stem van mijn moeder. Mijn moeder is op een of andere manier wakker geworden, en ik weet niet hoe ze het heeft gezien, maar tegen de tijd dat ze naar buiten kwam, stond mijn zusje al aan de rand van het bos, zeker 200 meter van het huis vandaan. Ze kon mijn zusje op tijd pakken en terugbrengen. Mijn moeder hoorde een kreet van honderden stemmen in de vorm van dierengeluiden, dat klonk als een wirwar van luid gefluister. Ze tuurde het bos in en kon nog net iets zien dat achteruit liep, dieper het bos is. Het had even gescheeld of mijn zusje zou worden meegenomen.

Ik kan mij niet veel meer herinneren van wat er daarna gebeurde. Maar ik hoorde mijn moeder het een paar keer vertellen aan tantes, zodoende is het mij bijgebleven, en de nachtmerrie ben ik nooit vergeten.

Ingezonden: Anoniem
Creatief Recht: MLLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven